Τηλ.: +30.210.2463925 | E-mail: info@ergastiriocastello.gr

εργαστήριο Castello - Αθήνα, Ελλάδα

Το εργαστήριο μας

Η αποστολή μας

Ξεκινώντας το εγχείρημα μας καιρό πριν, αποφασίσαμε να ονομάσουμε το εργαστήριο μας Castello και να δουλέψουμε επαγγελματικά την δημιουργική τρέλα που πάντα περίσσευε στην κουζίνα του σπιτιού μας.

Με διάθεση από την αρχή σπιτική, συνταγές διαλεγμένες και όρεξη μεγάλη για ταξίδια σε νέους γευστικούς ορίζοντες, επιλέγουμε να παίζουμε διαρκώς με τις γεύσεις και τη φαντασία μας, μαγειρεύοντας συνεχώς νέες σειρές προιόντων, οι οποίες μας επιτρέπουν να συνδυάζουμε την ομορφιά του γνώριμου και του παραδοσιακού  με την πολυχρωμία του καινούριου και του πρωτότυπου.

Οι αξίες μας

Αντιμετωπίζοντας από την αρχή μέχρι και σήμερα τα προϊόντα μας ως αποτέλεσμα προσωπικής και ουσιαστικής απασχόλησης, επιμένουμε να επιλέγουμε τον χειροποίητο τρόπο παραγωγής  ενώ οι συνταγές που έχουμε διαλέξει να δουλεύουμε είναι δοκιμασμένες και σπιτικές.

Επειδή η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελεί βασική προτεραιότητά μας,φροντίζουμε πάντοτε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι επιλεγμένα και προσεκτικά διαλεγμένα ενώ παράλληλα καταφέρνουμε με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα και τη σπιτική τους γεύση ακόμη και μετά την απόψυξη.

Συνάπτουμε συνεργασίες με προμηθευτές που συμμεριζόνται την φιλοσοφία της επιχείρησης μας ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια των προιόντων μας και εργαζόμαστε σχολαστικά πάνω στη σχεδιάση της συσκευασίας τους έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές, ασφαλείς, γευστικές, εύχρηστες και πρακτικές προτάσεις διατροφής σε ισορροπημένες και πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας, από την είσοδο των πρώτων υλών μέχρι τη διανομή των προιόντων μας, έχουν σχεδιαστεί και ελέγχονται σχολαστικά βάσει προδιαγραφών διεθνών Συστημάτων Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ενώ η εταιρεία μας είναι επίσημα πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005.

H οικογενειακή φύση της εταιρείας μας ενισχύει από γενιά σε γενιά τη διάθεσή μας για δημιουργία και εξελίσσει σταδιακά αυτό που πριν από καιρό ξεκίνησε ως μικρό,προσωπικό και ελπιδοφόρο εγχείρημα.


Το όραμα μας

Το όραμά μας

Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα, αποτελούσε πάντοτε πρόκληση για εμάς να περιγράφουμε την ύπαρξη της επιχείρησής μας στο χώρο των τυποποιημένων γευμάτων, ως μια ευκαιρία να δημιουργούμε με τον προσωπικό, δικό μας τρόπο πάντα για αυτούς που αγαπάνε το καλύτερο!

Βασικό όραμα της επιχείρησης μας αποτελεί η μεταστροφή της εγχώριας αντίληψης για τα έτοιμα τυποποιημένα και κυριώς τα κατεψυγμένα γεύματα, τα οποία θεωρούνται προϊόντα δεύτερης κατηγορίας, πρόχειρες και μη ποιοτικές προτάσεις φαγητού, οι οποίες υστερούν σημαντικά σε ποιότητα και γεύση από τα προιόντα που ετοιμάζονται στο σπίτι. Μέσα από τις σειρές των προιόντων μας, συνδυάζοντας την πολυετή μας εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας με τη σπιτική μας νοοτροπία, επιλέγουμε τις συνταγές μας και διαλέγουμε τα υλικά μας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε εκμεταλλευόμενοι την ανάπτυξη της τεχνολογίας και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, να μπορούμε να προσφέρουμε έτοιμες, ποιοτικές, ασφαλείς, γρήγορες και εύκολες προτάσεις διατροφής σε ισορροπημένες και πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.

Σε διεθνές επίπεδο, το όραμά μας αφορά την παραγωγή και διάθεση εξειδικευμένων παραδοσιακών γευμάτων, τα οποία συνδυάζοντας χαρακτηριστικά από το χθες και το σήμερα της πλούσιας ελληνικής κουζίνας , θα συμβάλλουν στην ανάδειξη των πλούσιων αρώματων της μεσογειακής διατροφής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι στόχοι μας

Ακολουθώντας πάντοτε τις τάσεις της εποχής μας, ερευνώντας και εξετάζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς, κρίνοντας με βάση ακόμα και εμάς τους ίδιους ως καταναλωτές αλλά και με γνώμονα την πολυετή πείρα μας σε αυτό το χώρο ως παραγωγοί και προμηθευτές , στοχεύουμε στην υλοποίηση ενός σχεδίου που συνδυάζει τις βάσεις και τις γνώσεις που προσκομίσαμε από το επιχειρηματικό παρελθόν μας με το όραμα μας για μια υγιή μετάβαση σε μια νέα εποχή.

Ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας με νέες, πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις ενώ παράλληλα διατηρούμε την ποιότητα μας σε πολύ υψηλά επίπεδα με κύριο στόχο την ικανοποίηση και την αφοσίωση του καταναλωτικού μας κοινού.

Διευρύνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας προς νέους ορίζοντες που ανταποκρίνονται στις αρχές τις επιχείρησης μας και μοιράζονται μαζί μας την ίδια διάθεση και προοπτική για εξέλιξη και ανάπτυξη.

Παραμένοντας αυθεντικοί, φροντίζουμε τα προϊόντα μας και εξασφαλίζουμε την ποιότητά και την ασφάλειά τους, διατηρούμε τις αρχές μας και σεβόμαστε τους συνεργάτες και το καταναλωτικό μας κοινό και επιλέγουμε να μπαίνουμε σε αυτή τη νέα εποχή πάντα αφοσιωμένοι στο όραμα μας:

Από την αρχή σπιτικά, ακόμη και μέχρι σήμερα χειροποίητα, πάντα πρωτοποριακά και πάντα για εσάς που αγαπάτε και επιλέγετε το καλύτερο.


Πιστοποίηση ποιότητας

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται με βασικό κριτήριο τον χειροποίητο τρόπο παραγωγής ενώ οι συνταγές που έχουμε επιλέξει να δουλεύουμε είναι δοκιμασμένες και σπιτικές.Επειδή η ποιότητά τους αποτελεί βασική προτεραιότητά μας,φροντίζουμε πάντοτε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι επιλεγμένα και προσεκτικά διαλεγμένα ενώ παράλληλα καταφέρνουμε με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα και τη σπιτική τους γεύση ακόμη και μετά την απόψυξη.

Τέλος, όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας, από την είσοδο των πρώτων υλών μέχρι τη διανομή των προιόντων μας, έχουν σχεδιαστεί και ελέγχονται σχολαστικά βάσει προδιαγραφών διεθνών Συστημάτων Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ενώ η εταιρεία μας είναι επίσημα πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005.


Πιστοποιητικό ISO 22000:2005 - Σχετικό αρχείο
Certification ISO 22000:2005 - Σχετικό αρχείο

Οι συνεργασίες μας

Παράλληλα με το κωδικολόγιο μας,φροντίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς και το δίκτυο πωλήσεων μας εντός αλλά και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορούμε με μεγάλη μας χαρά να υποστηρίξουμε ότι συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων Super Market που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και με επιλεγμένα Delicatessen και Mini Market εντός και εκτός Αττικής. Ταυτόχρονα στο πεδίο της χονδρικής πώλησης,συνεργαζόμαστε με ποικίλες εταιρείες(catering, αλυσίδες μαζικής και γρήγορης εστίασης,εστιατόρια κα), οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του κλάδου της εστιάσης, μαγειρεύοντας κωδικούς ξεχωριστούς, εξειδικευμένους, καινοτόμους και ευέλικτους ανά περίπτωση.

Όλα μας τα προιόντα διατίθενται κατεψυγμένα είτε νωπά κατόπιν παραγγελίας και χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την αγορά που απευθύνονται και τα σημεια στα οποία διανείμονται:

σειρές Retail: Η συγκεκριμένη σειρά προιόντων μας διατίθεται σε σημεία λιανικής πώλησης ανά ολόκληρη την Ελλάδα, στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσιδών Super Market. Συνταγές ειδικά σχεδιασμένες για τον καταναλωτή της εποχής μας, που ο χρόνος του είναι περιορισμένος αλλά διαλέγει να επιλέγει για τη διατροφή του προτάσεις προσεγμένες, γευστικές και πρωτότυπες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

                                         

                                                   

                                                                                                    

σειρές Foodservice: Η συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων μας διατίθεται είτε απευθείας εντός Αττικής από το δίκτυο διανομών της εταιρείας μας είτε μέσω σημείων πώλησης cash & carry και αξιόπιστων συνεργατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύνολο ειδικά διαμορφωμένων κωδικών που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που ψάχνουν να εντάξουν στο κωδικολόγιο και στο menu τους προιόντα γευστικά,εύχρηστα αλλά και ευέλικτα, με σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας.

                                                     

                                                   

  
 

                                          

  

σειρές Private Label: Η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων αφορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία σχεδιάζονται και αναπτύσσονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των συνεργατών μας και αφορούν εξειδικευμένες αποκλειστικές συμφωνίες.