Νέα / Ειδήσεις

Διαγωνισμός shareyourcastellopizza

1 Ιουλίου, 2020 | Νέα Εταιρίας

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός #shareyourcastellopizza από το @ergastiriocastello! Οι νέες μας χειροποίητες & σπιτικές πίτσες μόλις έφτασαν στα ράφια των καταψύξεων επιλεγμένων καταστημάτων Super & Mini Market κι εμείς το γιορτάζουμε με ένα super νόστιμο διαγωνισμό! Λάβε κι εσύ μέρος ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα : Κάνε FOLLOW το @ergastiriocastello , SHARE τα δικά σου υλικά & TAG την παρέα που θα διαλέξεις για να μοιραστείς τη δική σου καλοκαιρινή pizza ! Οι ΤΡΕΙΣ τυχεροί, που θα ανακοινωθούν στις 13/7, θα κερδίσουν από τρεις συσκευασίες των 2 τεμαχίων Βάση Πίτσας με Κόκκινη Σάλτσα Castello! Για να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού μπες στο site μας ergastiriocastello.gr #ergastiriocastello #pizzaergastiriocastello #pizzalovers #greekpizza #greekproducts #frozenproducts


Νικητές Διαγωνισμού: Θάνος Χαλκιάς, Νάσος Μήτσιος, Γιώργος Κονδύλιας
Πλατφόρμα Κλήρωσης: https://commentpicker.com

Περισσότερα

Διαγωνισμός shareyourcastellobrunch

2 Ιουνίου, 2020 | Νέα Εταιρίας

Διαγωνισμός #shareyourcastellobrunch από το @ergastiriocastello! Τα νέα μας έτοιμα, χειροποίητα, σπιτικά & πεντανόστιμα Pancakes είναι ήδη στα ράφια των καταψύξεων και στα eshop των Super Market Βασιλόπουλος, My Market & Θανόπουλος κι εμείς το γιορτάζουμε με ένα super λαχταριστό διαγωνισμό! Λάβε κι εσύ μέρος ως εξής: Κάνε follow/ like το profile μας, μοιράσου μαζί μας την ιδέα σου για το τέλειο brunch με pancakes και κάνε tag την παρέα που θα διαλέξεις για να το μοιραστείς. Οι τέσσερις τυχεροί, που θα ανακοινωθούν στις 15/6, θα κερδίσουν από μια συσκευασία με 12 έτοιμα Pancakes + ένα κουτί 10 έτοιμα Φύλλα Κρέπας Castello! Για να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού πάτα στο παρακάτω link: #ergastiriocastello #pancakescastello #fyllakrepascastello #pancakelovers #crepelovers #brunchlovers #greekproducts #frozenproducts
Νικητές Διαγωνισμού: Φανή Μποτίνη, Γιώργος Καλπής, nellystav, ioannitaaa
Πλατφόρμα Κλήρωσης: https://commentpicker.com

Περισσότερα

Διαγωνισμός lovehasnolimits

31 Ιανουαρίου, 2020 | Νέα Εταιρίας

#showusyourlove στα #socialmedia! Μπες στα καινούρια μας profile στο #facebook & στο #instagram, κάνε μας like & follow και κέρδισε ένα δώρο super αγαπησιάρικο, λαχταριστό & πεντανόστιμο! Άφησε στα σχόλια ένα #lovequote, κάνε #tag τα αγαπημένα πρόσωπα που θα διαλέξεις για να μοιραστείς τα #redvelvetpancakes μας και κέρδισε ένα ολόκληρο κιβώτιο γεμάτο με έτοιμα red velvet #pancakescastello με άρωμα φρούτα του δάσους!
Νικητές Διαγωνισμού: Βίκυ Βαμβακά, Τζίκα Λίτσα
Πλατφόρμα Κλήρωσης: https://commentpicker.com

Περισσότερα

Διαγωνισμός showusyourcrepelove

23 Δεκεμβρίου, 2019 | Νέα Εταιρίας

#showusyourlove στα #socialmedia! Μπες στα καινούρια μας profile στο #facebook & στο #instagram, κάνε μας like & follow και κέρδισε ένα δώρο γιορτινό & πεντανόστιμο! Άφησε μας στα σχόλια τα αγαπημένα σου υλικά για να στολίσουμε τα #fyllakrepas μας, κάνε #tag την παρέα που θα διαλέξεις να τα μοιραστείς και κέρδισε ένα ολόκληρο κιβώτιο γεμάτο με έτοιμα φύλλα κρέπας συν τα υλικά της επιλογής σου!
Νικητές Διαγωνισμού: Δημήτρης Τσιαπράζης / Κατερίνα Ραπτοδήμου / Αντώνης Χαραλαμπάκης / Γιώργος Πολυχρονάκης
Πλατφόρμα Κλήρωσης: https://commentpicker.com

Περισσότερα

Διαγωνισμός showusyourpancakelove

28 Νοεμβρίου, 2019 | Νέα Εταιρίας

#showusyourlove στα #socialmedia! Μπες στα καινούρια μας profile στο #facebook & στο #instagram, κάνε μας like & follow και κέρδισε ένα δώρο γιορτινό & πεντανόστιμο! Άφησε μας στα σχόλια τα αγαπημένα σου υλικά για να στολίσουμε τα #pancakes μας, κάνε #tag την παρέα που θα διαλέξεις να τα μοιραστείς και κέρδισε ένα ολόκληρο κιβώτιο γεμάτο με έτοιμα pancakes συν τα υλικά της επιλογής σου!
Νικητές Διαγωνισμού: Λυκοτραφίτης Δημήτρης / Μόσχου Νατάσα
Πλατφόρμα Κλήρωσης: https://commentpicker.com

Περισσότερα

Ο νέος μας κατάλογος Χοντρικής είναι εδώ!

19 Νοεμβρίου, 2019 | Νέα Εταιρίας

Κατεβάστε τον νέο μας κατάλογο με τις συσκευασίες μας για Επαγγελματίες!

Περισσότερα

Σελίδα 1 από 2