Προτεινόμενα Προϊόντα

Βάρος & ΔιαστάσειςΒάρος & Διαστάσεις 600g
ΣυσκευασίαΣυσκευασία 12 τμχ/κουτί
ΜικροκυμάτωνΜικροκυμάτων 1000 W / 30 sec
ΦούρνοςΦούρνος 180oC / 10 min
Πλατό - ΤηγάνιΠλατό - Τηγάνι 2 min
ΧειροποίητοΧειροποίητο

Προτάσεις Σερβιρίσματος

Tα νέα μας προιόντα Pancakes, 100% χειροποίητα & 100% σπιτικά, αποτελούν προτάσεις εύκολες & γρήγορες στην προετοιμασία!

Αφήστε τα να ξεπαγώσουν & ζεστάνετε τα σε τηγάνι, πλατό η τοστιέρα με βούτυρο της επιλογής σας. Εναλλακτικά τοποθετείστε απευθείας από την κατάψυξη τη γέμιση της αρεσκείας σας, αναθερμάνετε σε φούρνο ή μικροκύματα εφόσον το απαιτεί η γέμιση και σερβίρετε. Δοκιμάστε τα μεμονωμένα σαν τηγανίτες ή φτιάξτε τη δική σας πρωτότυπη τούρτα τοποθετώντας τα το ένα πάνω στο άλλο ενώ ενδιάμεσα και περιμετρικά προσθέτετε τα υλικά της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε αντί για ψωμί φτιάχνοντας ένα ιδιαίτερο τοστ ή wrap με αλλαντικά & τυριά.

12 έτοιμα Pancakes

Κωδικός : 15008

Σε μια εποχή ιδιαίτερη, πάντα πιστοί στις αξίες μας & με όρεξη πάντα μεγάλη για ταξίδια σε νέους γευστικούς ορίζοντες, επιλέξαμε να εντάξουμε στην παραγωγή μας ένα σχετικά νέο, για τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς, προϊόν το έτοιμο Pancake. Ένας κωδικός καινούριος & πρωτότυπος αλλά ταυτόχρονα και τόσο οικείος και γνώριμος, θυμίζει στη βάση του μια παραλλαγή από τις δικές μας ελληνικές τηγανίτες.